MARKO VUJNOVIĆ

Split i Dinamo su u ovom trenutku kvalitetniji

Ponedjeljak, 14. svibnja 2018. 19:06 Napisao/la  V. P.

Katarina Pranjić se vraća u Daruvar jer je završila fakultet. Neke igračice će se sigurno oprostiti. Prvo trebamo svi zajedno rezimirati sezonu i vidjeti što i kako dalje, rekao je trener odbojkašica Kostrene

Marko Vujnović (Kostrena)
Marko Vujnović (Kostrena)

Odbojkašice Kostrene oprostile su se od prvoligaškog društva.

Kostrenjanke su proteklog vikenda doživjele dva poraza na kvalifikacijskom turniru od Dinama i Splita.

- Dali smo sve od sebe. Došli smo u Split dan ranije, kako bi pogledali utakmicu između Splita i Dinama. Ja sam ranije još pogledao snimke nekih njihovih utakmica kako bi proučio igru. Dinamo je kompaktna ekipa, nema istaknutih igračica, ali su kvalitetno pokriveni na svim pozicijama. Split sa Anamarijom Miljak koja je došla iz Kaštele, da dovede jednog libera bi mogao igrati zapaženiju ulogu u Prvoj ligi. Njihova međusobna utakmica je bila loša. No, mi smo probavali sve, ali jednostavno nemamo kvalitetnih rješenja na krajnjim pozicijama. Kvalitetnije ekipe u ovom trenutku su prošle dalje, rekao je trener odbojkašica Kostrene Marko Vujnović.

Kostrenjanke su u kvalifikacijski turnir ušle nakon stanke koja je trajala više od mjesec dana od završetka prvoligaškog natjecanja.

- Sve je krenulo nizbrdo kada nam se protiv Azene ozlijedila najefikasnija igračica. Primači su ključni u utakmicama, a mi nismo imali kvalitetno rješenje nakon što smo jednu izgubili. Ozlijedila nam se još jedna mlada nada koja je tu mogla uskočiti. Mi smo se pripremili za turnir najbolje što smo mogli, tempirali smo formu, ali Split i Dinamo su kvalitetniji od nas, dodaje Vujnović.

Kostrena će za iduću sezonu zasigurno doživjeti neke promjene, kakve, to će se znati nakon sastanka Upravnog odbora kluba.

- Treba vidjeti što će biti. Katarina Pranjić se vraća u Daruvar jer je završila fakultet. Ona je veliki potencijal i nadam se da će nastaviti to razvijati. Neke igračice će se sigurno oprostiti. Prvo trebamo svi zajedno rezimirati sezonu i vidjeti što i kako dalje, zaključio je Vujnović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.