DRENOVA - KOSTRENA Željko Bradarić više nije trener, Marko Vujnović vodi kostrenske odbojkašice

Petak, 06. listopada 2017. 15:22 Napisao  I. V.

Malo poslovne obveze, malo zasićenje, jednostavno više ne stižem... Ostajem u klubu, kada nešto treba pomoći, tu sam, kaže Bradarić

Željko Bradarić
Željko Bradarić

Odbojkašice Drenove i Kostrene u subotu (19) lokalnim derbijem otvaraju sezonu u Prvoj ligi odbojkašica.

Uoči početka sezona na klupi kluba iz Kostrene došlo je do promjene, Željko Bradarić više nije trener kostrenskih odbojkašica. U lokalnom derbiju Kostrenu će voditi novi trener Marko Vujnović, koji je došao iz Mlake.

- Zašto sam otišao?! Malo poslovne obveze, malo zasićenje, jednostavno više ne stižem... Kada nešto radim, onda to želim raditi kako treba. Ostajem u klubu, kada nešto treba pomoći, tu sam, kaže Bradarić, koji je Kostrenu vodio zadnjih šest sezona nakon što je raskinuo dugogodišnju suradnju s Igorom Lovrinovom u ŽOK-u Rijeka.

Bradarić više nije na klupi kostrenskog prvoligaša, ali dobro poznaje situaciju u klubu:

- Sezona će biti teška za Kostrenu, ne znamo ni u  kakvom ćemo se sustavu natjecati. Postoji mogućnost da nitko ne ispadne što bi nama odgovaralo. Iskreno, ne znamo ni kakve su druge ekipe u ligi, tri su nove tako da mi je teško bilo što prognozirati. Mislim da je Drenova favorit, ali prvo se treba odigrati utakmica, zaključuje Bradarić.