1. liga odbojkašica: Kostrena poražena od zagrebačke Mladosti, Don Bosco nadigrao Drenovu na Kozali

Subota, 02. studenog 2019. 19:30 Napisao/la  SC
Klara Hodak i Maja Dželalija (Kostrena)
Klara Hodak i Maja Dželalija (Kostrena) Foto: OK Kostrena

Prva liga odbojkašica - 5. kolo

KOSTRENA - MLADOST II 0:3 (16:25, 16:25, 23:25)

SD Kostrena. Gledatelja: 50

Suci: Andrijanić i Markulin

KOSTRENA: Braut, Nikolić, Kokorović, Bucich, Murgić, Rajković, Grujić, Stanojević, Fundek, Hrvatin, Kregar, Zatezalo, Hodak, Dželalija

MLADOST II: Antunović, Budimir, Bilušić, Ivačević, Ucović, Mrše, Ištuk, Nazor, Martić, Brčić, Štimac

Odbojkašice Kostrene poražene su na domaćem parketu od druge ekipe zagrebačke Mladosti.

- Mladost II je dobra ekipa, ali nije im bilo svejedno kada smo ih stisli u trećem setu. No, imali smo par grešaka, neforsiranih, a da nismo možda bi i uzeli taj treći set. Stvarno smo dobro odigrali, potrudili smo se, bili smo bolji u prijemu, ali oni su jaka ekipa i to još nije dovoljno za pobijediti ih, rekao je trener Kostrene Kristian Tomić.

DRENOVA - DON BOSCO 0:3 (15:25, 20:25, 20:25)

SD Dinko Lukarić. Gledatelja: 60

Suci: Ninić i Špadina

DRENOVA: Stankovsky, Petrović, Šahinović, Barać, Kalinić, Lukašić, ivić, Matijević, Lukežić, N. Bušljeta, Voloder, Baličevac, S. Bušljeta, Medved

DON BOSCO: Barišić, Božić, Poljičak, Drmić, Šilić, Gašpić, Ćaćić, Vuk, Brezan, Kliman, Čuček, Krivić

Odbojkašice Drenove poražene su od DOn Bosca na domaćem parketu.

- Čudna utakmica, mi treneri i igračice morat ćemo malo razmisliti jer smo u svaki set loše ušli. U prvoms etu smo imali 15 poena od toga su nam gošće dale 9 servis pogrešaka, nismo nikako reagirali. U preostala dva smo hvatali priključak. U drugom smo dobro igrali do 18:20, a zatim smo nanizali greške na servisu, prijemiu, neforsirane. U treći set smo ušli ambicioznije i sve je dobro išlo do 8:8 kada se opet dogodio pad u igri i vraćanje kod 14:17 i 15:18m ali smo stali na 25:20. Naznake su bile oba puta da počinjemo igrati onako kako treba, ali reakcija nije bila dugotrajna bez obzira što smo bili na domaćem parketu. Don Bosco je iskusnija ekipa i ima više rješenja, ali nama je svaki set bitan i tako bi trebali igrati, rekao je trener Drenove Ilija Matić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.