VICE SEP

Tri poraza doživjeli smo od momčadi koje će biti u vrhu

Subota, 26. listopada 2019. 16:26 Napisao/la  V. P.

Alpe Adra Cup ove godine nije u prvom planu. Lani smo puno postigli i to je realno teško ponoviti jer mislim da je ove godine natjecanje još jače, kaže predsjednik AO Škrljeva

Vice Sep, predsjednik Adria Oil Škrljeva
Vice Sep, predsjednik Adria Oil Škrljeva Foto: KK AO Škrljevo

Košarkaši Adria Oil Škrljeva doživjeli su novi, četvrti prvenstveni poraz u pet utakmica.

Šibenka je na svom terenu bila bolja, te su košarkaši s Mavrinaca nastavili negativan niz kada je šibenska dvorana u pitanju.

- Situacija je slična prošlogodišnjoj s početka sezone. Ni tada nismo stvarali dramu, sve se na kraju posložilo i čak smo bili na korak do play offa. Ni sada nema drame. Tri poraza smo doživjeli u gostima od Splita, Zadra i Šibenke, tri momčadi koje će sigurno biti među prve četiri u prvenstvu. Jedini pravi kiks je domaći poraz od Dubrave, ali ima još 33 kola i sve se može nadoknaditi. Već su zamjetne promjene na bolje u igri, rekao je predsjednik Adria Oil Škrljeva Vice Sep.

AO Škrljevo je izgubilo i prvu utakmicu u Alpe Adria cupu u Poljskoj, a već u srijedu u drugom kolu im stiže austrijska momčad Klostenburg.

- Alpe Adra Cup ove godine nije u prvom planu. Lani smo puno postigli i to je realno teško ponoviti jer mislim da je ove godine natjecanje još jače. Iskoristit ćemo ga prvenstveno za uigravanje i hvatanje forme za domaće prvenstvo, ali rezultat nije prioritet. Naravno da u srijedu idemo na pobjedu, kao i u svakoj domaćoj utakmici, ali prije svega utakmica sa Austrijancima služi za ispravljanje nekig grešaka u igri iz Šibenika. Nakon Alpe Adria Cupa očekuje nas Hermes Analitica i za tu utakmicu se moramo što bolje spremiti, a Austrijanci će odlično doći, zaključio je predsjednik Sep.