MARKO ŠARAC Bosco se neće predati, ali posljednji rezultati daju nam za pravo da očekujemo pobjedu

Subota, 06. travnja 2019. 14:21 Napisao/la  V. P.

Mađari su jača ekipa od nas, ne samo na parketu već i po budžetu te nam pobjeda nad njima daje poticaj kako za uzvrat tako i za naše domaće prvenstvo, kaže košarkaš Adria Oil Škrljeva

Marko Šarac (Adria Oil Škrljevo)
Marko Šarac (Adria Oil Škrljevo) Foto: KK Adria Oil Škrljevo

Košarkaši Adria Oil Škrljeva nakon pobjede u prvoj finalnoj utakmici Alpe Adria Cupa nad mađarskim Egis Kormendom privremeno se okreću domaćim iskušenjima.

U nedjelju na Mavrince stiže Bosco, momčad s dna ljestvice koja ima samo dvije pobjede, ali ne smije ju se podcijeniti.

Škrljevo je u borbi za play off koji još uvijek nije osiguran i treba pobjede.

- Ništa osim pobjede ne dolazi u obzir. Znamo da se Bosco neće doći predati, ali imamo puno kvalitetniju ekipu od njih i posljednje utakmice i rezultati nam daju za pravo da očekujemo pobjedu, kaže košarkaš Adria Oil Škrljeva Marko Šarac.

Šarac je u protiv Mađara ubacio 11 poena. Uzvratni susret košarkaše s Mavrinaca očekuje već u srijedu u Mađarskoj.

- Naši rezultati u Alpe Adria Cupu i ovaj posljednji u finalu znače jako puno. Mađari su jača ekipa od nas, ne samo na parketu već i po budžetu te nam pobjeda nad njima daje poticaj kako za uzvrat tako i za naše domaće prvenstvo. Digli smo se u zadnjim utakmicama, igramo dobro i mislim da imamo šansu i u uzvratnom susretu. Tu je i devet poena prednosti što nam ide na ruku. Dat ćemo sve od sebe, poručuje odlučno Šarac.

Adria Oil Škrljevo posve je drugačija momčad nego u prvom dijelu sezone.

- Sada smo kompletni i to je posve drugačija priča. Na početku smo imali dosta ozljeda i izostanaka, stalno se ekipa mijenjala. Iako i sada imamo ozljeda, ekipa je na okupu, svi smo tu. Digla nam se igra u obrani i u napadu smo puno bolji. Jednostavno, stvarno dobro igramo i nadam se da ćemo tako nastaviti, zaključio je Marko Šarac.