Smiljan Blažević: Držimo se dogovora, Damir Rajković i Barbara Perić javno su se ispričali!

Četvrtak, 21. siječnja 2016. 15:50 Napisao/la  Igor Vranić

 Ono što je dogovoreno u prostorijama RSS-a ispoštovano je u dvorani Dinko Lukarić, gdje su se Rajković i Perićka ispričali pred medijima i izvršnim dopredsjednikom Čapkom, kaže sportski direktor


Košarkašice Kvarnera u četvrtak su bile u Beogradu, gdje su igrale utakmicu 3. kola Superlige protiv ekipe Radivoja Koraća. Negdje na putu za Beograd zatekla ih je izjava predsjednice Viktorije Agejenko, koja je u srijedu rekla da struka i igračice nisu ispoštovali uvjete suradnje dogovorene pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Agejenko je jasno poručila: ako se trener i igračice do petka javno ne ispričaju upravi, na snagu stupaju ranije donesene odluke što znači da se roster prve momčadi raspušta, a klub ide u drugi ligu.

Iz Beograda se oglasio sportski direktor Smiljan Blažević:

- Držimo se dogovora! Damir Rajković i Barbara Perić javno su se ispričali zbog svih neugodnosti i osuđuju bilo kakvu vrstu vandalizma o čemu se proteklih pisalo u medijima. Oni su sportaši! Ono što je dogovoreno u prostorijama Riječkog sportskog saveza ispoštovano je u dvorani Dinko Lukarić, gdje su se Rajković i Perićka ispričali pred medijima i izvršnim dopredsjednikom Čapkom. Što se tiče komunikacije između stuke i uprave, dogovoreno je da se ona odvija između gospodina Čapke i moje malenkosti. Na sastanku je dogovoreno da se struka bavi parketom, a uprava neka radi svoj posao. Svi ljudi koji žele pomoći klubu ubuduće će s izvršnim dopredsjednikom Čapkom razgovarati o tome kako mogu dobiti legitimitet, što će biti prezentirano Gradu Rijeci. Trener Rajković i igračice ubuduće će govoriti samo o košarci, kaže sportski direktor Smiljan Blažević

Dakle, trener i igračice su se javno ispričali?

- Tako je! U dvorani Dinko Lukarić gdje je bio dopredsjednik Čapko. Ispoštovano je sve što je dogovoreno, zaključuje Blažević.