Samardžić&Škrlec, reagiranje: Začuđujuće je da član uprave Kvarnera izjavljuje da nisu zaprimili niti jednu žalbu igračica

Srijeda, 30. ožujka 2016. 18:30 Napisao/la  SC

Osam igračica Kvarnera obratilo se odvjetnicima Milenku Škrlecu i Milanu Samardžiću  radi zastupanja u postupku u kojem su izrečene Stegovne mjere


Odvjetnici Milan Samardžić i Milenko Škrlec reagirali su na članak u kojemu je čelnik ŽKK-a Kvarner Zvonko Čapko izjavio da se čudi što kažnjene igračice još uvijek klubu nisu podnijele žalbe. Reagiranje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

dana 30. ožujka 2016. g. objavljen je članak pod nazivom "HKS SUSPENDIRAO KVARNER".

U navedenom članku opisuje se stanje u Ženskom košarkaškom klubu Kvarner, koji je nedavno donio Stegovne mjere protiv igračica rečenog kluba.

Igračice ŽKK Kvarner, njih osam, obratile su se Milenku Škrlecu i Milanu Samardžiću, odvjetnicima u Rijeci, radi zastupanja u postupku u kojem su izrečene Stegovne mjere. Riječ je o igračicama: Miletić, Tomljenović, Šerić, Šesnić, Blažević, Perić, Zovko i Marjanović.

Sve igračice, osim Marjanović, zaprimile su Stegovnu mjeru i sukladno uputi o pravnom lijeku, pravodobno su izjavljene žalbe, koje žalbe su preporučenom pošiljkom poslane na adresu ŽKK Kvarner, Slaviše Vajnera Čiče 6, Rijeka.

Budući sve igračice nisu istovremeno zaprimile Stegovnu mjeru, tako se ni pravni lijekovi nisu izjavljivali istovremeno za sve igračice.

Žalbe, poslane preporučenom pošiljkom, slale su se sljedećom dinamikom:
za Miletić 23. ožujka 2016.g.,
za Tomljenović 24. ožujka 2016.g.,
za Šesnić 24. ožujka 2016.g.,
za Blažević 24. ožujka 2016.g.,
za Perić 24. ožujka 2016.g.,
za Zovko 25. ožujka 2016.g.

Marjanović nije zaprimila stegovnu mjeru, a kako se ista obratila navedenim odvjetnicima, pozvali smo Klub za slučaj da je i u odnosu na nju donesena stegovna mjera, da istu dostave odvjetničkim uredima, a sve radi daljnjeg postupanja.

Za naprijed rečeno možemo Vam predočiti cjelokupnu dokumentaciju.

Začuđujuće je da 7 (sedam) dana nakon što je prvi pravni lijek izjavljen i poslan kao preporučena pošiljka 23. ožujka 2016.g., u novinskom članku od 30. ožujka 2016. g. član uprave Kluba izjavljuje da nisu zaprimili niti jednu žalbu, pišu riječki odvjetnici.