Barbara Perić, kapetanica Kvarnera: Spremne smo igrati u četvrtak ako se vrati Damir Rajković

Ponedjeljak, 18. siječnja 2016. 14:01 Napisao  I. V.

Što se tiče izjava da su igračice Engelmanu prijetile Armadom, to bismo voljele izravno čuti od predsjednice, kaže Perićka

Košarkašice Kvarnera čekaju rasplet situacije u klubu u stanju pripravnosti. Drugim riječima, ako uprava kluba udovolji njihovim zahtjevima i vrati trenera Damira Rajkovića, spremne su putovati u Beograd i u četvrtak odgrati utakmicu 3. kola regionalne Superlige protiv ekipe Radivoja Koraća.

- Tako je! To uopće nije upitno! Prvo je što želimo da se vrate Damir i direktor Smiljan Blažević, a onda treba razgovarati o promjenama u klubu. Nema smisla da se vraćamo na isto! Čitamo svakakve izjave ovih dana, apsurdna je izjava da ćemo biti blaže kažnjene ako se u ponedjeljak pojavimo na treningu. Posebice nakon izjave predsjednice Agejenko da ne dolazi u obzir se vratimo! Tipično bahaćenje! U međuvremenu su iz kluba zvali cure koje su nekada igrale u Kvarneru, normalno da su odbile doći kada su čule što se događa, kaže Barbara Perić, kapetanica ekipe Kvarnera.

Da biste igrale u četvrtak dovoljno je da se vrati Rajković, vraćanje dugova nije uvjet?

- Jasno! Ali nakon što se vrate Rajković i Blažević treba se početi razgovarati o drugim promjenama u klubu. Nama je svejedno tko će na kojem mjestu sjediti u upravi, važno je da znamo tko što radi. Uprava sastavljena od obitelji Čapko i Šljuka nije dostatna za klub koji se natječe na ovakoj razini.

Kako komentirate izjave predsjednice Agejenko da su neke igračice treneru Vladimiru Engelamnu prijetile događanjem Armade?

- Rajković i ja smo u ponedjeljak razgovarali s Englemanom, koji je tražio da se nađe s Damirom. Engelman je rekao da podržava igračice s obzirom na situaciju, da nije očekivao da će sve skupa otići ovako daleko, te da ima svoj posao u Požegi. Ne znam je li bio upoznat sa situacijom kada je dolazio, ali oko njega se ne događa ništa bitno. A što se tiče izjava da su igračice Engelmanu prijetile Armadom, to bismo voljele izravno čuti od predsjednice. Čitamo sve izjave, čekamo da sve skupa prođe pa da u javnost izađemo sa zajedničkom izjavom.