ŠKRLJEVO - HERMES Domagoj Vrkić: Trebalo je vremena da među nama proradi kemija

Subota, 02. studenog 2019. 13:07 Napisao/la  V. P.

 Stvaramo novu priču na Mavrincima, želimo biti što bolji, ući u play off i što dalje dogurati, kaže košarkaš AO Škrljeva

Domagoj Vrkić (Adria Oil Škrljevo)
Domagoj Vrkić (Adria Oil Škrljevo) Foto: KK AO Škrljevo

Košarkaši Adria Oil Škrljeva u nedjelju od 18 sati na Mavrincima igraju vrlo važnu utakmicu šestog kola Premijer lige protiv Hermes Analitice.

AO Škrljevo je u domaćem prvenstvu doživjelo čak četiri poraza uz samo jednu pobjedu te je nedjeljni uspjeh imperativ.

U srijedu su košarkaši sa Mavrinaca bili uspješni u drugom kolu Alpe Adria Cupa te su pobijedili vodeću momčad austrijske Superlige Kleusterneuburg nakon petominutnog produžetka.

Ta je utakmica pokazala da momčad AO Škrljeva može odigrati dobro unatoč nervozi.

- Utakmica protiv Austrijanaca je bila dobar trening za uigravanje protiv Hermes Analitice, jer nama Alpe Adria Cup nije prioritet. Važnije nam je domaće prvenstvo, a Alpe Adria Cup nam služi za što bolje uigravanje. Vidjelo se tijekom utakmice da smo stvorili kemiju. U nedjelju idemo na pobjedu, domaći teren treba postati neosvojiv. Kiks od Dubrave nas je pogodio i to moramo ispraviti, rekao je košarkaš Adria Oil Škrljeva Domagoj Vrkić.

Mavrinci su uvijek bili težak teren za goste i neosvojiv, a to treba pokazati i Hermes Analitici.

- Najvažnija je naša igra, kako ćemo početi igrati od prve minute. Pripremamo se cijeli tjedan za Hermes, počeli smo i prije utakmice s Austrijancima, gledali smo video, skautirali, sve znamo i moramo samo krenuti ozbiljno i koncentrirano od početka i tako igrati  do zadnje minute, dodaje Vrkić.

AO Škrljevo je loše otvorilo sezonu, ali vremena za popravak još uvijek ima.

- Trebalo je vremena da među nama prorad kemija. Od prošlogodišnjeg kostura momčadi ostao je samo Barnjak,  mi ostali smo novi i nikada nismo igrali zajedno. Loše smo krenuli, ali iz utakmice u utakmicu sve smo bolji i naziru se konture igre koju želimo. Stvaramo novu priču na Mavrincima, želimo biti što bolji, ući u play off i što dalje dogurati, možda napraviti malo čudo, priželjkuje Domagoj Vrkić.

Zadranin Domagoj Vrkić u Škrljevo je stigao iz Osijeka gdje je proveo posljednje dvije sezone, a prije toga je nosio dres Šibenika, Alkara i matičnog Zadra.

Mladi je reprezentativac koji poznaje trenera Rajkovića sa reprezentativnih okupljanja.

- Super mi je ovdje, malo mjesto, mir i tišna. Trenera znam od ranije i sviđa mi se njegov stil igre. U klubu je sve super, posloženo kako treba, gazimo prema novim pobjedama i što boljem rezultatu, zaključio je Vrkić.