ISKUSNO POJAČANJE

Ante Gospić potpisao za Škrljevo Adria Oil

Srijeda, 18. rujna 2019. 21:58 Napisao/la  SC

Treba istaknuti da je ovaj transfer ostvaren dodatnim angažmanom našeg sponzora Adria Oila koji želi vidjeti klub na višoj razini nego prošle sezone, kaže predsjednik Vice Sep

Ante Gospić igrao za Cibonu
Ante Gospić igrao za Cibonu

 

Ante Gospić novi je igrač Škrljeva Adria Oil.

Dva dana prije kraja prijelaznog roka premijerligaš je doveo još jedno pojačanje, trener Damir Rajković dobio je kvalitetnog i iskusnog igrača koji može pomoći ambicijama zelenih ove godine.

- Nakon ozljede Šekelje i odlaska Amerikanca Cooka nedostajao nam je snažni i kvalitetni igrač u reketu, smatram da smo pogodili s dovođenjem Gospića. Treba istaknuti da je ovaj transfer ostvaren dodatnim angažmanom našeg sponzora Adria Oila koji žele vidjeti klub na višoj razini nego prošle sezone. Mi im se zahvaljujemo i nadamo se da ćemo opravdati očekivanja, kako navijača, okoline tako i sponzora, kazao je Vice Sep, predsjednik Škrljeva AO.

Ante Gospić (29) rođen je u gradu košarke Zadru, visok je 203 cm, igra na poziciji krila.

Košarku je počeo igrati u KK Prvi Koš iz Zadra, u mlađim kategorijama igrao je za Borik Puntamiku i Zadar.

U SAD odlazi na školovanje na Flagler University NCAA II, a zatim se vraća u Europu.

Igrao je za Clavijo Logrono (Španjolska) u sezoni 2013/14, Horsens (Danska)u sezoni 2014/15, Zabok 2015. godine i Cibonu od 2015. do kraja sezone 2017/18.

Sezonu 2018/19 počeo je Steauu (Rumunjska), raskinuo je ugovor i otišao u Osijek, gdje je imao prosjek od 16.6 poena i 6 skokova po utakmici!