U subotu se održava 27. izdanje memorijalnog rukometnog turnira Zvonimir Škerl

Ponedjeljak, 14. siječnja 2019. 11:50 Napisao/la  SC
U subotu se održava 27. izdanje memorijalnog rukometnog turnira Zvonimir Škerl

 

U organizaciji MRK Kozale, udruge 128. brigada HV-a Sv. Vid i MO Brašćine Pulac, 19. siječnja održat će se 27. izdanje memorijalnog rukometnog turnira Zvonimir Škerl u čast i sjećanje na tragično poginulog kapetana Kozale, koji je 1991. godine na ličkom ratištu ostavio život za svoju domovinu.

Rukometni turnir od samih početaka bio zamišljen kao druženje prijatelja i suigrača našega Zvonimira kako bi se održalo sjećanje na sjajnog rukometaša i čovjeka, koji je ponosno branio boje svojega kluba, ali i svoje domovine u Domovinskome ratu.

Nakon veterana, turnir se organizira za mlađe rukometaše, onima pred kojima je velika rukometna budućnost pa su tako mnogi današnji reprezentativci Hrvatske svoje rukometno znanje stjecali upravo na ovom turniru.

Na ovogodišnjem, 27. po redu izdanju turnira, nastupat će šest ekipa mlađih kadeta većinom klubova iz regije.

Natjecanje započinje u 9 sati, a u 12.20 je predviđeno otvorenje turnira.

Finale i podjela nagrada očekuje se nakon 16 sati.

Ovogodišnji turnir, kao i oni prethodni, ima i humanitarnu notu, pa će se tako na ulazu u samu dvoranu prikupljati potrepštine za Socijalnu samoposlugu iz Rijeke.

Donirati se može nekvarljiva hrana te higjenski proizvodi.

Turnir se održava u dvorani Dinko Lukarić na Kozali, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.