Kup: Povijesno gostovanje riječkog premijerligaša na Čavlima

Srijeda, 09. studenog 2022. 21:01 Napisao/la  KS

Do 12. minute na semaforu je svjetlilo 6:6, gosti su tada ubacili u brzinu više  i prednost je nezaustavljivo počela rasti

Rukometaši Čavli i Zameta prije prve natjecatelje utakmice u povijesti grobničkog rukometa
Rukometaši Čavli i Zameta prije prve natjecatelje utakmice u povijesti grobničkog rukometa

Hrvatski kup, Regija Zapad, utakmica četvrtfinala

ČAVLE - ZAMET 12:40 (8:21)

SD Mavrinci. Gledatelja: 100

Suci: Fran Buneta, Bruno Komljenović

Rukometaši Zameta izborili su plasman u iduću fazu kup-natjecanja, nakon što su u lokalnom dvoboju očekivano uvjerljivo svladali golobradu momčad Čavala.

Epilog utakmice znao se uoči povijesnog gostovanja riječkog premijerligaša, domaća je momčad u dvoboj ušla hrabro i bez pretjeranog respekta, što je rezultiralo izjednačenim otvaranjem i dobrom atmosferom ma tribinama.

Domaći gledatelji burno su pozdravljalu svaku obranu Jonjića i svaku dobru akciju, do 12. minute na semaforu je svjetlilo 6:6.

No, gosti su tada ubacili u brzinu više, malo su angažiranijim pristupom u obrani pojačali pritisak i prednost je nezaustavljivo počela rasti.

No, niti to nije pokvarilo raspoloženje domaćim gledateljima, koji su glasnim aplauzom, navijanjem i ovacijama ispratili domaće rukometaše, koji su mladi, željni igre i tek na početku svog rukometnog puta.

Ostali rezultati: Arena-Pula - Rudar AO 20:25, Mornar Dramalj-Crikvenica - Karlovac 27:40, Dubovac-Gaza - Ogulin 37:28, Trsat - Kozala 25:27, Senj - Gospić 44:15