TREĆA LIGA RUKOMETAŠICA

Murvica jesenski prvak, želja Druga liga

Subota, 15. prosinca 2012. 14:27 Napisao  Milan Kosanović

Nije neka velika razlika između Treće i Druge lige, odskaču tek Orijent i Dugo Selo, mišljenja je trenera Murvice Kutije

Rukometašice Murvice jesenske su prvakinje Treće lige, igračice trenera Zvonimira Kutije prvi dio prvenstva završile su s impresivnih sedam pobjeda iz sedam utakmica te u Novu godinu ulaze na čelu trećeligaške karavane.

Bivši istaknuti igrač i kapetan zlatne generacije crikveničkih rukometaša s Murvicom radi dobar posao, a sudeći po trenutnoj situaciji na prvenstvenoj ljestvici mlade Crikveničanke uskoro bi mogle plesati među drugoligašima.

-          Ambicije za stepenicom više uvijek postoje, ako nam se pruži šansa spremni smo ići korak više, rekao je trener Murvice Zvonimir Kutija te nastavio:

-          Nije neka velika razlika između Treće i Druge lige, odskaču tek Orijent i Dugo Selo, no ima prosječnih ekipa s kojima se može igrati, mišljenja je Kutija.

-          Iskreno, očekivao sam plasman među prve tri ekipe, znao sam da se je Labin pojačao i da je Liburnija jaka, no kada smo odigrali s njima malo sam se iznenadio dobrom igrom i plasmanom. Ovo nam je druga godina u Trećoj ligi, a nemamo starije igračice od 1996. godišta, rekao je trener Murvice te zaključio:

-          Nastavimo li ovako vjerujem da ćemo izboriti plasman u viši rang, a onda se eventualno pojačati s nekoliko igračica koje su višak u Zametu. Ipak je riječ o drugom rangu hrvatskog rukometa i bilo bi lijepo biti dio te priče.