DAMIR ČAVLOVIĆ, TRENER TRSATA

Svi nas vide u Drugoj ligi, a sezona je tek na polovici

Srijeda, 10. prosinca 2014. 13:38 Napisao  Patrik Mršnik

Sada će se sve momčadi prema nama postaviti bitno drugačije, kaže Čavlović

Damir Čavlović
Damir Čavlović Foto: Niko Matejčić

Rukomet je na Trsatu ponovno u procvatu. Nakon što su prošlog ljeta osvojili naslov u Četvrtoj ligi, isti je cilj ostao zacrtan u novoj sezoni. Polovica je prošla, nakon devet kola Trsat čvrsto drži prvo mjesto s tek jednim remijem bez ijednog poraza. Klub je u progresiji, puno se pozitivnih promjena dogodilo ovog ljeta, zadovoljni su svi, pa i trofejni riječki trener Damir Čavlović.

- Kako ne bismo bili zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Moja je ekipa perspektivna, zadovoljan sam njenim radom, bit će još puno lijepih trenutaka s ovim dečkima. Čestitam im ovom prilikom na jesenskom naslovu u Trećoj ligi, koja je pokazala da u svojim momčadima ima puno talenata. Kroz dogledno vrijeme mnogi bi se igrači mogli naći u jačim hrvatskim klubovima, kazao je Čavlović.

Jedini poraz ove sezone Trsat je doživio u polufinalu županijskog Kupa protiv prvoligaša, momčadi Kozale. Nakon što su u prvom kolu eliminirali Matulje, a kasnije i dramaljski Mornar, Kozala je bila prejaka.

- Pokušali smo dati u tom susretu priliku svim igračima, znajući da momčadi poput Kozale nećemo moći parirati tijekom cijelog susreta. Nije za zamjeriti mojim igračima. Sezona je naporna, iako nas već svi vide prvacima Treće lige reći ću da je taj cilj još daleko. U prvoj smo fazi prvenstva bili iznenađenje, sada će se sve momčadi prema nama postaviti bitno drugačije, kaže Čavlović.