1. HRL rukometaša: Uskoci preokretom u finišu utakmice uhvatili pobjedu nad Umagom

Subota, 31. ožujka 2012. 22:37 Napisao  Milan Kosanović

Rukometaši Senja u uzbudljivoj završnici uspjeli su iščupati pobjedu protiv gostiju iz Umaga

Senj Walenborn – Umag 31:30 (14:14)

Utakmica 21.kola Prve lige rukometaša. Dvorana Roberta Barbića Beloga. Suci: Crnojević (Zagreb) i Kostecki-Radić (Kutina).

SENJ WALLENBORN: Šimunović, A.  Tomljanović 6, Uković 2, Laskač 6, Štokić 1, Cindrić 7, Ćosić, Katulić 1, Zrinski, Debelić, Saršon, Kremenić, M. Tomljanović, Filipović 4, Magdić 4, Nekić.

UMAG: Ravnić, Ćosić 5, Sever 2, Bošnjak 6, Dizdar 5, Lovrić 1, Buvinić 6, Slipčević, Stapar 1, Burnić, Božić.

Sedmerci: Senj 1 (3) , Umag  3 (3). Isključenja: Senj 6 , Umag 4 minute.

Rukometaši Senja u uzbudljivoj završnici uspjeli su iščupati pobjedu protiv gostiju iz Umaga. Momčad trenera Nikole Čupića loše je otvorila susret što gosti koriste za početno vodstvo 1:3. Nemoćni Uskoci u sljedećim minutama kaskali su za Umažanima (6:9) da bi potom došli i do prvog  vodstva na utakmici (12:11). Gosti predvođeni Buvinićem i Dizdarom u samoj završnici susreta imali su velika dva pogotka prednosti (25:27), no Uskoci se poput Feniksa uzdižu iz pepela, a golovima Jurice Filipovića i Ante Tomljanovića u finišu utakmice bježe na nedostižnih 31:29.

U redovima Senja najefikasniji bili su Luka Cindrić sa sedam te Ante Tomljanović i Mladen Laskač koji su zabili po šest pogodaka.