LEON LJEVAR I ja sam malo iznenađen kako sam krenuo u natjecanje koje do sada nisam igrao

Srijeda, 10. listopada 2018. 15:37 Napisao/la  SC

Rukometaš Kozale u dvama prvim nastupima u prvoj ligi postigao 18 pogodaka od čega čak 11 u domaćoj pobjedi nad Biogradom

Leon Ljevar
Leon Ljevar

 

Prva pobjeda u novoj sezoni Prve HRL i to na domaćem parketu izmamila je osmjehe na lica igrača Kozale koji su nakon posrtaja u Dubrovniku upisali prve bodove i to protiv ekipe Biograda.

Posebno inspiriran u domaćoj momčadi bio je mladi debitant Leon Ljevar kojemu je ovo bio tek drugi nastup u Prvoj ligi, a već je skupio 18 pogodaka od čega čak 11 u domaćoj pobjedi nad Biogradom:

- I ja sam malo iznenađen kako sam krenuo u ovo natjecanje koje do sada nisam još igrao. U Dubrovniku smo muku mučili sa ozljedama glavnih igrača, ali već protiv Biograda je bilo bolje. Na terenu sam imao osjećaj da smo bolji i da ne možemo izgubiti. Sretan sam zbog pobjede jer smatram da imamo odlične igrače i da moramo u svakoj utakmici ganjati dva boda, kazao je sedamnaestogodišnji igrač Kozale pristigao iz redova Trsata.

Kozala je upisala važne bodove na domaćem parketu ali ih u subotu već čeka dvoboj u Splitu kod istoimenog domaćina koji se nalazi u problemima i nasušno treba pobjedu.

- Kako su mi stariji suigrači rekli, u ovoj ligi su gostovanja izrazito zahtjevna, posebice u Dalmaciji te se treba odigrati vrhunska utakmica kako bi se uzelo bodove. Split ima određenih problema, ali to nas ne treba zavaravati. Mi se želimo iz Splita vratiti sa pobjedom i to nam je jedini cilj za sada, kazao je Leon Ljevar.

Susret Splita i Kozale je na rasporedu u subotu od 16 sati u velikoj dvorani "Gripe" u Splitu.