Goran Stašek, trener Matuljaca: Zamet je odbio igrati prijateljsku utakmicu s nama!

Srijeda, 15. kolovoza 2012. 13:55 Napisao  Milan Kosanović

 Utakmice s premijerligašima su najbolji test za nas u ovom trenutku, rekao je Stašek

Rukometaši Matulja uspješno su odradili prvi prijateljski susret gdje su na gostovanju u Buzetu slavili kod istoimenog premijerligaša. Zbog nedostatka sparing  partnera rukometaši Matulja u subotu će ponovno krenuti put Buzeta što baš ne raduje njihovog trenera Gorana Stašeka.

-          Ovu subotu smo u Buzetu, a sljedeću smo dogovorili prijateljsku utakmicu također protiv premijerligaša iz Poreča, započeo je Stašek te objasnio zašto njegova momčad igra isključivo protiv premijerligaških ekipa.

-          Utakmice s premijerligašima su najbolji test za nas u ovom trenutku. Naravno, mi bismo igrali i s prvoligašima, ali oni ili nisu uopće počeli s pripremama ili još uvijek nisu ozbiljno počeli raditi. Želja nam je odigrati neku utakmicu u Rijeci da ne moramo stalno putovati jer to naravno iziskuje i određena financijska sredstva kojih nemamo na bacanje, no Kozala je tek počela s pripremama, a premijerligaš Zamet je odbio odigrati prijateljsku utakmicu s nama, rekao je Stašek te zaključio:

-          Nadam se da ćemo ipak pronaći protivnika s kojim ćemo snage odmjeriti u Rijeci, a postoji mogućnost da nastupimo i na memorijalnom turniru Robert Barbić – Beli u Senju.