DARIO POLIĆ Dečki iz kluba su me zamolili da pomognem kada se dogodilo nekoliko ozljeda

Subota, 09. studenog 2019. 11:40 Napisao/la  SC

Liga je takva da te svaki posrtaj može baciti u sredinu tablice. U Solinu je naša momčad za sada dobro prolazila, kaže povratnik na parkete u dresu Kozale

Dario Polić
Dario Polić

Nakon prolaska u prvom kolu Kup natjecanja protiv rivala iz Buzeta, rukometaše Kozale očekuje gostovanje kod momčadi Solina u sklopu Prve HRL.

Momčad trenera Dunata načeta je ozljedama važnih pojedinaca poput Leona Ljevara, Antona Dunata, Matea Maljavca te Dominika Francetića, pa shodno tome moralo se posegnuti za nekin unutarnjim riješenjima iz kluba.

Jedno od takvih je i Dario Polić, šuter iznimne visine koji je neko vrijeme pauzirao od rukometa zbog privatnih obaveza.

Dario je u posljednjem kolu protiv Rudana iz Labina odigrao solidnu rolu zabivši dva gola u neizvjesnoj utakmici.

- Dečki iz kluba su me zamolili da pomognem u trenutku kada se dogodilo  nekoliko ozljeda i odsustava, a ja sam se također zaželio rukometa pa sam pristao pomoći ekipi. Doduše još mi fali fizičke pripreme da bi odradio cijelu utakmicu ali sa treninzima će i to doći, objasnio je svoj povratak na parket Dario Polić.

Kozala u Solinu želi nastaviti sa pobjedama koje bi ih ostavile na samom vrhu lige uz Trogir koji je za sada bez poraza, a upravo oni stižu kao gost na Kozalu idući tjedan.

- Liga je takva da te svaki posrtaj može baciti u sredinu tablice. U Solinu je naša momčad za sada dobro prolazila pa se nadamo da će i ovoga puta biti tako. Dobro smo trenirali, u Kupu smo odmorili neke bitne igrače i mislim da možemo do bodova u Dalmaciji. Jasno je da niti jednu utakmicu ne možeš sa sigurnošću reći da ćeš pobjediti, ali uvijek možeš težiti ka bodovima, a mi ako želimo biti u borbi za vrh moramo ovakve utakmice pobjeđivati. Uostalom, želja nam je Trogir dočekati kao dvoboj prvog i drugog na ljestvici, kazao je Polić.

Utakmica u Solinu igra se u nedjelju od 20 sati.