1.HRL - rukometaša: Crikvenica nemoćna protiv solidne Moslavine

Srijeda, 04. travnja 2012. 22:34 Napisao  Milan Kosanović

- Igrali smo protiv solidnog protivnika, u ovakvom sastavu mi se jednostavno nismo mogli ravnopravno nositi sa njima, rekao je trener Kiraca Željko Čagalj

Crikvenica – Moslavina 24:31 (7:14)

Utakmica 21.kolo Prve lige rukometaša. Gledatelja: 150. Suci: Lipoščak i Pavković (obojica Ogulin).

CRIKVENICA:Matejčić 2, Miculinić, Stojanović 1, Grozdek, Karačić, Lušić 7, Baričević, Zena, Mazzarolli 3, Čupić 7, Bećiri 4, Derossi, Galić.

MOSLAVINA:Vučelić 1, Sruk 2, Masnec 7, Rudar, Horvat, Lukes 9, S. Crnojević, Barić 3, Mamić 6, Klašnja, L. Crnojević 2, Kačmarčik 1, Slakoper.

Sedmerci: Crikvenica 2 (3), Moslavina 2 (2). Isključenja: Crikvenica 8, Moslavina 12 minuta.

Rukometaši Crikvenice na domaćem su terenu poraženi od gostiju iz Kutine koji su nakon incidenta u Labinu većinom odslužili svoje kazne te se vratili na rukometne parkete.

- Igrali smo protiv solidnog protivnika, ne mogu reći da igraju nikakav poseban rukomet, no u ovakvom sastavu mi se jednostavno nismo mogli ravnopravno nositi sa njima, rekao je po završetku utakmice trener Kiraca Željko Čagalj te nastavio:

- Nismo mogli računati na Radića, Badnjevića, Mataiju i Butorca. Ne želim tražiti sebi alibi u toj činjenici, ali taj nedostatak je jednostavno prevelik da bi se mogli nositi s momčadi poput Moslavine. Tokom tjedna uvježbavali smo igru bez spomenute četvorke, no jasno je da je to prekratak vremenski rok za nešto više, zaključio je Čagalj.