Mladi rukometaši Kozale osvojili zlato i srebro, Simon Sluga uručio nagradu

Ponedjeljak, 18. prosinca 2023. 12:28 Napisao/la  SC

Međunarodni turnir osvojila U-11 generacija, U-13 ekipa  osvojila srebro nakon poraza u finalu od slovenskog Trima

Mladi rukometaši Kozale osvojili zlato i srebro, Simon Sluga uručio nagradu

Mladi rukometaši Kozale su sa čak tri kategorije sudjelovali na međunarodnom rukometnom turniru u Poreču te ostvarili izvrsne uspjehe.

U-11 generacija Kozalčana, a ujedno i najmlađa, osvojila je zlato u konkurenciji Zagreba, Poreča, Rudara, Arene, Arbe, Adriatica iz Rijeke te slovenskih Trimo Trebnja i Grosuplja.

Poharali su mladi Riječani i pojedinačne nagrade pa je tako Emanuel Brozić najbolje desno krilo, dok je Dario Vence Matetić najbolji strijelac.

U-13 ekipa je osvojila srebro nakon poraza u finalu od slovenskog Trima, međutim odličan nastup je i iza ove generacije Kozale koja je na svom putu do finala svladala Arenu, Rude, Trimo te Poreč u polufinalu.

I u ovoj kategoriji je mnogo pojedinačnih nagrada otišlo u ruke Kozalčana, pa tako u Rijeku putuje trofej za najboljeg vratara Ivana Bajčića, najboljeg pivota Juraja Stanića te nagrade za najboljeg strijelca, igrača i lijevog vanjskog igrača Vita Cara, koji je apsolutno izdominirao konkurenciju i najavio velike stvari u budućnosti.

Caru je nagradu uručio Simon Sluga, nekadašnji vratar Rijeke dopredsjednik je porečkog rukometnog kluba.

Kozalčani su u Poreču nastupili i sa U-15 ekipom kojoj je brončana medalja izmakla za jedan pogodak u utakmici za treće mjesto protiv slovenskog Grosuplja.

Dobar nastup je i iza ove ekipe, a posebno je iskočio Vid Horvat koji je ponio titulu najboljeg srednjeg vanjskog igrača turnira.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.