HRS

Potvrđena registracija novog kluba Mornar-Crikvenica

Petak, 22. rujna 2017. 08:29 Napisao/la  N. D.

Treća liga ostaje nepromjenjena

Darko Dunato
Darko Dunato

Na posljednjoj sjednici Upravnog odbora HRS-a donijete su odluke vezane za natjecanja u Drugoj i Trećoj ligi zapad, a najvažnije je da je konačno donešena odluka o registraciji novog kluba.

- Kao što sam i najavljivao, Upravni odbor je jednoglasno donio odluku o registraciji novog kluba Mornar-Crikvenica, koji je nastao udruživanjem dosadašnjih klubova Mornar iz Dramlja i Crikvenice. Nakon osnivačke skupštine novog kluba predan je zahtjev za njegovu registraciju što je i usvojeno, te će se Mornar-Crikvenica natjecati u Drugoj ligi zapad. Također, donijeta je odluka da ligu na desetom mjestu popunjava momčad Zameta 2. U Trećoj ligi tako ostaje 13 momčadi, jer nije usvojena, odnosno odobrena inicijativa kluba RK Pećine po kojoj je traženo da se Druga liga nadopuni momčadima Selce i Ogulin, a sve zbog smanjenja broja momčadi i troškova u Trećoj ligi, izvjestio je član UO HRS-a Darko Dunato.

Nakon usvojenih odluka slijedi početak natjecanja koje za Drugu ligu kreće 07./08. listopada, a u Trećoj ligi ovog vikenda 23./24. rujna.

U Drugoj ligi zapad natjecat će se momčadi: Senj, Mornar-Crikvenica, Dubovac, Gospić, Zamet 2, Rovinj, Buzet 2, Veruda, Arena-Jadrograd i Trsat.

U Trećoj ligi zapad bit će 13 momčadi: Kanfanar, Karlovac 2, Opatija, Pećine 2, Rovinj 2, Kozala 2, Novigrad, Ogulin, Mladi rudar 2, Selce, Poreč 2, Umag 2 i 28.april.