U Kostreni završava sezona Zimske lige - Igor Malešević

Petak, 16. veljače 2024. 15:44 Napisao/la  SC
U Kostreni završava sezona Zimske lige - Igor Malešević

Nakon osam destinacija širom naše županije, srušenih rekorda od broja sudionika do broja pretrčanih kilometara, velikim finalom u Kostreni završit će ova sezona Zimske lige - Igor Malešević.

U Kostreni će se trčati od velikog parkinga Pod pločom do Nove vode i natrag uz šetnici po more, sveukupno 5 kilometara.

Prava je to mjera za sve koji su u trkačkoj formi pa žele istrčati svoje najbolje vrijeme ili one kojima trčanje nije jača strana.

Trčanje će ove nedjelje biti samo pola priče, jer će jednako kao i sama utrka, ako ne i duže, trajati podjela medalja i nagrada za najbolje i najupornije.

Naravno, kao i uvijek, tu je i nezaobilazna okrijepa pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Općine Kostrena.

Više informacija i prijave na utrku na Facebooku ili Instagramu "Zimske lige – Igor Malešević" ili webu Rivala https://rival.hr"

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.