Boran Berak osvojio Budapest Open u karateu, Alessandra Hasani peta

Nedjelja, 17. rujna 2023. 23:11 Napisao/la  BK
Boran Berak
Boran Berak
Boran Berak pobjednik je velikog međunarodnog karate turnira održanog u Budimpešti, Budapest Open ove je godine okupio 2110 natjecatelja i natjecateljica iz 37 zemalja. 
 
Berak, član Karate kluba TAD-Rijeka, slavio je u kategoriji do 67 kilograma, zapažen nastup imala je i njegova klupska kolegica Alessandra Hasani, koja je u kategoriji do 55 kilograma osvojila peto mjesto. 
 
Turnir u Budimpešti ujedno je bio i drugi kvalifikacijski turnir za nastup na Svjetskom seniorskom prvenstvu, koje se idućeg mjeseca održava također u Budimpešti, a ovim rezultatima Boran Berak i Alessandra Hasani napravili su veliki korak prema novom nastupu u društvu najboljih svjetskih karatistica i karatista. 
 
 

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.