Braća Ćubela osvojila turnir parova održan povodom jubileja Boćarskog kluba Podhum

Utorak, 16. srpnja 2019. 09:08 Napisao/la  SC

Pero Ćubela (Zrinjevac) i Marin Ćubela (Noventa, ITA) u finalu pobijedili Deana Cetinu i Robija Jakotića

Braća Ćubela osvojila turnir parova održan povodom jubileja Boćarskog kluba  Podhum

Povodom obilježavanja 30. godina obljetnice boćarskog kluba Podhum i 77. obljetnice stradavanja podhumskih žrtava na boćalištu BK Podhum održan je vrlo jaki turnir parova.

Sudjelovale su 32 ekipe.

Na jednom mjestu moglo se vidjeti igrače iz skoro pa svih prvoligaških klubova, bivše i sadašnje igrače BK Podhum, te boćare i prijatelje samog kluba.

Cjelodnevno sportsko događanje u Podhumu privuklo je mnogo zaljubljenike ovog sporta.

 - Svake godine održavamo turnir koji smo ove godine posvetili proslavi jubileja. Htio bih se zahvaliti svima koji su sudjelovali, igrali su prvoligaši iz Istarske, Zagrebačke i naše županije, došli su nam igrači prvaka Zrinjevca. Jedino igrači Istre Poreč i Pazinke nisu došli jer su bili zauzeti. Zahvalio bih se općinama Jelenje i Čavle, sponzorima i svima koji su nam pomogli, kaže predsjednik BK-a Podhum Tomislav Frlan.

U finale plasirali su se Dean Cetina i Robi Jakotić (Podhum) te braća Pero Ćubela (Zrinjevac) i Marin Ćubela (Noventa, ITA), koji su nastupili kao reprezentacija Hrvatske.

Braća Ćubela  osvojila su ovogodišnji turnir, pobijedivši domaći par minimalnim rezultatom 11:10.

Treće mjesto osvojili su Dario Pavia (Vargon) i Klić Sandro (Sloga), nekadašnji igrači BK-a Podhum, dok su četvrto mjesto osvojili Alen Šestan i Siniša Juretić, igrači BK Vargon.