Boćarski klub Draga svečanom skupštinom obilježio 45 godina postojanja i odao priznanje zaslužnima

Srijeda, 10. svibnja 2017. 10:20 Napisao/la  V. P.

Zlatna priznanja za dugogodišnju aktivnost dobili su Zdravko Franelić, Ante Smokvina i sadašnji predsjednik Predrag Majoli

Boćarski klub Draga svečanom je skupštinom u draškom Narodnom domu obilježio 45 godina postojanja.

Skupština je prije svega iskorištena kako bi se odalo priznanje onima koji su u 45 godina postojanja kluba ugradili rad i trud te veći dio proveli boćajući za Dragu.

Zlatna priznanja za dugogodišnju aktivnost dobili su Zdravko Franelić, Ante Smokvina i sadašnji predsjednik Predrag Majoli. Posthumno priznanja su dodijeljena Dušanu Dobrili i Peri Dundoviću.

Srebrna priznanja zaslužili su Nikola Šegota i Mladen Zujić.

- Hvala svima koji su uveličali naš jubilej. Boćarski klub Draga ide dalje. Završen je projekt novih igrališta, a nadamo se u skoroj budućnosti da će ona biti i sagrađena. Imamo takva obećanja iz gradskih struktura, rekao je predsjednik kluba Predrag Majoli.

Na svečanosti su bili član Vijeća Mjesnog odbora Ivica Širola, Lores Aagotić, koordinator za programe sporta u gradskom Odjelu za sport, tajnik Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije Sanjin Linić te predstavnik Boćarskog saveza grada Rijeke Damir Jasić.

Rođenad Dragi došli su čestitati i predstavnici prijateljskih klubova Trsata, Kostrene, Kukuljanovo, Krimeja, Pećine i Vežice.