Jan Pokeršnik i Nejc Zemljak, te Lilla Villam i Szandra Szombathel osvojili Ičiće

Nedjelja, 08. kolovoza 2021. 22:01 Napisao/la  SC

Lilla Villam i Szandra Szombathel u finalu su pobijedile Katarinu Pilepić i Boženu Čulo, novljansko-zagrebačka kombinacija propustila je pet meč lopti

Najbolji parovi Ičići Opena 2021
Najbolji parovi Ičići Opena 2021

Slovenci Jan Pokeršnik i Nejc Zemljak, te Mađarice Lilla Villam i Szandra Szombathel pobjednici su Ičići Opena 2021, osmog izdanja jakog međunarodnog turnira u odbojci na pijesku, što se minulog vikenda igrao u Ičićima.

Jan Pokeršnik i Nejc Zemljak u finalu su pobijedili sunarodnjake Črta Bošnjaka i Danijela Pokeršnika 2:0, Danijelu Pokeršniku ovo je prvi poraz u završnici Ičića, stariji brat Pokeršnik četiri je puta do sada osvajao turnir u paru sa četiri različita igrača.

U muškoj konkurenciji treće mjesto bez izgubljenog seta osvojili su Srbi Ivan Lozić i Aleksandar Gavrilov, u utakmici za broncu bili su uspješniji od Ivana Đorđevića i Josipa Pribanića, koji su do završnice došli iz kvalifikacija.

Lilla Villam i Szandra Szombathel u finalu su pak pobijedile Zagrepčanku Boženu Čulo i Novljanku Katarinu Pilepić, koje su u drugom setu propustile čak pet meč lopti za pobjedu pa su Mađarice na kraju slavile rezultatom 2:1.

Treće mjesto kod djevojaka osvojile su Slovenke Nina Lovšin i Asja Šen, koje su bile uspješnije od Sare Radanović i Valentine Vrbanc rezultatom 2:0.

Ičići Open 2021 okupio je po 12 parova u muškoj i ženskoj konkurenciji, a nagradni fond turnira iznosio je 22 tisuće kuna.

loading...