Prva liga: Odbojkašice Drenove osvojile vrijedan bod na gostovanju u Sinju

Srijeda, 20. siječnja 2021. 21:23 Napisao/la  SC
Odbojkašice Drenove
Odbojkašice Drenove

Prva liga odbojkašica, 9. kolo

SINJ - DRENOVA 3:2 (25:19, 27:25, 22:25, 16:25, 16:14)

Dvorana Ivica Glavan Ićo. Bez gledatelja.

Suci: Hrabrov i Belić.

SINJ: Vučković, Blajić, Čovo, Galić, Bašić, T. Kojić, Kelava, B. Kojić, Vitić, Babić, Tomašević, Jukić, Pavić (L), Marić (L).

DRENOVA: Stankovsky, Petrović, Šahinović, Barać, Kalinić, Lukašić, Lukeić, Sabalić, N. Bušljeta, Voloder, S. Bušljeta (L), Božić (L).

Odbojkašice Drenove poražene su na gostovanju u Sinju u zaostaloj utakmici 9. kola Prve lige.

Riječanke su izgubile prva dva seta, ali su onda zaigrale puno bolje i odvele susret u peti set čime su osvojile itekako važan bod u borbi za ostanak.

- Napravili smo dobru stvar, u subotu smo igrali protiv Karlovca, uzeli smo jedan set vodećoj ekipi Prve lige. Sinj je dobra ekipa, ali jako smo zadovoljni kako smo odigrali, pogotovo što smo u utakmicu ušli nakon samoizolacije i uz samo par treninga. Prvi set smo dobro počeli, vodili 7:2 i nespretno smo izgubili. U drugom setu smo poveli 8:1 i na kraju izgubili 27:25. Gubili smo 2:0, ali smo pokazali karakter. U petom setu smo poveli 14:12 i jednostavno stali, jedan pogrešan servis, jedan loš prijem i jedan smeč u mrežu. Na dobrom smo putu, dižemo se i sada se moramo pripremiti za utakmicu s Velim Vrhom u subotu na Kozali, rekao je trener Ilija Matić.

loading...