Marko Crnković: Cilj nam je biti u vrhu, Marčana i Pazin su nam glavni konkurenti

Četvrtak, 19. listopada 2017. 21:09 Napisao/la  V. P.

Pripremne utakmice nisu pravi pokazatelj. Vjerujem da ćemo napredovati iz kola u kolo što se vidjelo i nakon prve dvije utakmice, kaže trener Grobničana

Marko Crnković (Grobničan)
Marko Crnković (Grobničan) Foto: Lario Tus

Odbojkašice Grobničana novu sezonu u Prvoj B ligi otvorile su porazom od Marčane, no zatim je uslijedila pobjeda nad Pazinom.

Zanimljivo, obje ekipe su glavni konkurenti Grobničankama za vrh tablice.

- Još je rano za reći, ali po ovome što smo dosad vidjeli Marčana, Pazin i mi borit ćemo se za vrh. Naš je cilj biti u vrhu, počeo je trener odbojkašica Grobničana Marko Crnković.

Grobničan je u novu sezonu ušao u dosta izmjenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu.

- Vratile su nam se neke starije igračice, Tomas i Fafanđel iz Svetog Mateja, Beatriče iz Kostrene, Hlača iz Sušaka, a počela je trenirati opet Lucija Miculinić. Tako da će ove godine to biti miješana ekipa starijih i mlađih igračica i trebat će nam neko vrijeme da se uigramo, kaže Crnković.

Grobničanke su odigrale dosta pripremnih utakmica, ali to nije dovoljno da bi se ekipa uigrala sto posto.

- Pripremne utakmice nisu pravi pokazatelj. Vjerujem da ćemo napredovati iz kola u kolo što se vidjelo i nakon prve dvije utakmice. Nedostaje nam dijagonala jer je Orlić ozlijeđena i neće je biti još dva kola. Nemamo raznovrsnost u igri. Čekamo da budemo svi na okupu i da se počnemo dizati u formi i uigravati se još bolje, zaključio je strateg Grobničana.