ODBOJKA NA PIJESKU

Od ovoga ljeta prvi put tjedni kampovi u Kostreni

Četvrtak, 20. svibnja 2021. 20:59 Napisao/la  KS
Od ovoga ljeta prvi put tjedni kampovi u Kostreni

U organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija i Akademije Petica ovog će se ljeta po prvi put održati kamp u odbojci na pijesku u Kostreni.

Uz tradicionalne dnevne kampove na terenima u Ičićima djeca će se tako moći prijaviti i na tjedne kampove u Kostreni

- Odlučili smo malo rasteretiti Ičiće, a u isto vrijeme omogućiti djeci iz ovog dijela PGŽ da se okušaju u odbojci na pijesku. Dnevni kampovi u Ičićima su bili prošle godine pun pogodak, ali jednostavno su kapaciteti takvi da nam ne omogućavaju širenje. Nadam se da će se okupiti nešto više dječaka nego li ih je bilo do sada, odnosno da ćemo kod djevojčica imati zastupljene sve kategorije, kazao je Alen Pavačić, organizator ljetnog kampa u Kostreni i uz Ivana Đorđevića jedan od trenera u KOP Opatiji.

Prvi kamp krenuo bi 15. lipnja, a prijaviti se mogu djeca od 12 godina starosti nadalje.

- Kamp će biti ispod hotela Lucija, odnosno u sportskom kompleksu Lenac. Tjedni kamp stoji 550 kuna, djeca će za to dobiti treninge od 8 do 17 sati, ručak, majicu. Kamp je osmišljen da tu ne bude samo odbojka na pijesku, radit ćemo malo i na kondiciji, kupat ćemo se, trenirat ćemo i zabavljati se. Jednostavno, želimo dati djeci priliku da se upoznaju s odbojkom na pijesku, na taj ćemo im način malo ispuniti ljeto i malo produžiti sezonu budući da su se u velikom dijelu klubova koji nisu mogli trenirati djeca pomalo rasula, zaključit će Pavačić.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u Akademiju Petica na telefon 0959048107 ili u KOP Opatija na telefon 0922323329.

odbojkanapijesku