2. HOL odbojkašica: Crikvenica poražena u Vrsaru, Kastavkama bod protiv Bala

Petak, 06. travnja 2012. 22:33 Napisao  Marko Babić

Ekipe iz Primorsko-goranske županije ove sezone ne mogu se mjeriti s istarskim koje u ligi od 12 klubova zauzimaju prvi šest mjesta


Kastav - Bale 2:3

Utakmica 20. kola: Kastav - Bale 2:3 (25:13, 22:25, 25:18, 16:25, 13:15). Gradska dvorana. Gledatelja: 30. Suci: Brnečić (opatija), Škundrić (Rijeka).

KASTAV: Bačvarova, Marcato, Grujić, Rutar, Nadilo, Melkić, Jović, Mujakić, Naglić, Simčić, Barać.

BALE: Žufić, Jurić, Berne, Paretich, Poropat, Gaćina, Lordanić, Piutti, Subotić, Žilović.

Odbojkašice Kastva izgubile su od Bala nakon pet setova u utakmici koju su mogli riješiti i jednostavnije u svoju korist. Kastavke su na kraju prokockale priliku i na domaćem terenu uzele samo bod.

Funtana Vrsar - Crikvenica 3:1

Utakmica 20. kola: Funtana Vrsar - Crikvenica 3:1 (25:17, 24:26, 25:23, 25:20). Dvorana u Vrsaru. Gledatelja: 100. Suci: Markulin i Poropat (oba Rovinj).

FUNTANA VRSAR: Popović, M. Juran, Brajković, Udovičić, Liović, Josić, Perušković, Milovanović, Fantulin, T. Juran.

CRIKVENICA: Kolmanić, Lončarić, Vukić, Malatestinić, Vukušić, Šaban, M. Bačić, V. Bačić.

Odbojkašice Crikvenice ubilježile su 13. poraz ove sezone na gostovanju u Vrsaru. Ekipe iz Primorsko-goranske županije ove sezone ne mogu se mjeriti s istarskim koje u ligi od 12 klubova zauzimaju prvi šest mjesta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.