Sanjin Vranković postao predsjednik NK-a Halubjan na razdoblje od 18 mjeseci

Petak, 09. veljače 2024. 11:53 Napisao/la  SC

Skupština kluba potvrdila imenovanje dvaju novih članova Izvršnog odbora, Kristijana Štimca i Slavena Gavrića

Sanjin Vranković
Sanjin Vranković

NK Halubjan objavio je na svojoj Facebook stranici sljedeću obavijest:

U redovitoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba Halubjan održanoj 8. 2. 2024. u 19:00 h u „Staroj školi“ Marčelji pred okupljenim članovima kluba i članovima izvršnog odbora, potvrđena je sljedeća odluka:

- dosadašnji član Izvršnog odbora kluba, Sanjin Vranković, postaje predsjednik kluba na razdoblje od 18 mjeseci počevši od ovog mjeseca, nakon čega će predsjedanje klubom preuzeti također dosadašnji član Izvršnog odbora kluba, Dean Cimera (fotografija u sredini) i to na razdoblje od 30 mjeseci!

Uz ovu odluku, Skupština kluba potvrdila je imenovanje dvaju novih članova Izvršnog odbora, Kristijana Štimca i Slavena Gavrića, dok članovi Izvršnog odbora kluba više neće biti Zoran Arapović i Ante Krpan, kojima se zahvaljujemo na dosadašnjem angažmanu.

Predsjednik kluba u prethodnom mandatu Dalibor Marčelja podnio je izvješće o radu kluba u 2023. godini, istaknuvši pohvale Općini Viškovo na potpori i praćenju klupskih projekata, a zahvalio se i zaposlenicima, zaposlenicima te volonterima kluba na njihovom radu i angažmanu.

Financijsko izvješće u 2023. godini podnio je član Izvršnog odbora Kristijan Frlan.

Voditelj škole nogometa Alen Udović predstavio je detaljno izvješće Škole nogometa NK Halubjan, a kao najveći uspjeh istaknuo je brojnost članova, daljnje educiranje trenera te implementaciju sustava kvalitete treninga koji za cilj ima čim veće zadovoljstvo svih sudionika: djece, roditelja i trenera. Uz to, Udović je istaknuo i ne manje važne prošlosezonske rezultatske uspjehe u mlađim kategorijama poput kadetskog osvajanja naslova prvaka i juniorskog osvajanja županijskog nogometnog kupa.

Okupljenima se obratio i sportski direktor Kristijan Štimac, istaknuvši još jednom prošlosezonske sjajne uspjehe u seniorskoj kategoriji osvajanjem naslova prvaka 4. NL i ciljeve kluba u 2024. godini te godinama koje dolaze.

Alen Vančina, direktor i organizator Memorijalnog turnira Vladimir Jardas i Bačuka trophy turnira istaknuo je zadovoljstvo prošlogodišnjim turnirma, prvenstveno velikim brojem ekipa i djece te najavio nastavljanje tradicije održavanja turnira u svibnju i lipnju.

Za sam kraj, predstavljen je financijski plan i plan rada kluba za 2024. godinu.

Na sva podnesena izvješća o radu kluba nije bilo primjedbi te su ista jednoglasno usvojena.

Skupština i Izvršni odbor Nogometnog kluba Halubjan izražavaju zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u prethodnom razdoblju te s optimizmom gledaju prema budućnosti i nastavku rada na unaprjeđenju kluba kao vitalnog djela zajednice Općine Viškovo, stoji u objavi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.