Remzo Zalihić priznao da nije imao dokaze za optužbe na račun djelatnika saveza

Ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. 21:37 Napisao  I. V.

Ako misle da sam ih oklevetao, predlažem da me tuže, ali moraju biti spremni da će u tom slučaju moj odvjetnik doći u NSŽI i pročešljati dokumentaciju zadnje tri-četiri godine, kaže Zalihić

Remzo Zalihić
Remzo Zalihić

 

Remzo Zalihić iznio je teške optužbe na račun djelatnika istarskog saveza igora Žikovića i Branka Ivetića.

Predsjednik Rudara u razgovoru za Glas Istre govorio je financijskim malverzacijama u savezu zbog čega je Igor Žiković posredstvom odvjetnika odmah pokrenuo tužbu za klevetu.

Isto će vjerojatno učiniti Ivetić, u Glasu Istre u zaštitu djelatnika saveza stao je aktualni predsjednik Darko Raić Sudar.

Zalihić ne odustaje:

- Dobro znaju što su godinama trpali pod stavku „materijal“. Istina, ja sam ih prisilio da mi ove godine pošalju analitiku. To su učinili tek na dan skupštine, ali me pola sata prije toga nazvala meni važna osoba i zamolila da ne talasam jer je svakako došao kraj Žikovićeve vladavine. Raić Sudar jako dobro zna o čemu govorim. Na kraju krajeva zašto su samo meni poslali te podatke, zašto s njima nisu upoznali i ostale skupštinare. Ako misle da sam ih oklevetao, predlažem da me tuže, ali moraju biti spremni da će u tom slučaju moj odvjetnik doći u NSŽI i pročešljati dokumentaciju zadnje tri-četiri godine i putem bankovnih izvoda lako pronaći podatke o tome čiji je novac i za što trošen pod tim misterioznim stavkama "materijal", priznao je Zalihić u razgovoru za istrasport.eu da u ovom trenutku ne raspolaže dokazima za optužbe.

Sada slijede tužbe i sudski postupak tijekom kojega će jedino uživati odvjetnici.

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Opatija 22 33
2 Grobničan 18 27
3 Rudar 6 26
4 Krk 1 23
5 Crikvenica 2 21
6 Jadran-Poreč -3 18
7 Novigrad -7 15
8 Uljanik -5 14
9 Vinodol -8 14
10 Nehaj -9 14
11 Rovinj -10 14
12 Pazinka-Pazin -7 13