Rijeka Open: Novogodišnji turnir s rekordnim nagradnim fondom

Srijeda, 04. siječnja 2023. 15:42 Napisao/la  SC
Rijeka Open: Novogodišnji turnir s rekordnim nagradnim fondom

U dvorani Dinko Lukarić na Kozali od 5. do 8. siječnja održat će se Rijeka Open 2023., drugi novogodišnji malonogometni turnir u organizaciji HNMK Rijeka i Nogometnog kluba Stari grad.

Na turniru će nastupiti 32 momčadi u seniorskoj i U-16 konkurenciji, a nagradni fond iznost će 5.000 eura, što organizatori mogu zahvaliti činjenici da je generalno pokroviteljstvo nad turnirom i klubom preuzela tvrtka Como Tempera.

Prva utakmica na rasporedu je u četvrtak od 16.30 sati, kada će snage odmjeriti MNE Dynamic i Foto Kurti&CB Metropolis, posljednja utakmica prvoga dana na rasporedu je od 22.20 sati.

U petak turnir započinje utakmicama od 10.10 sati, u subotu je prva utakmica na rasporedu od 9 sati, a nedjeljno razigravanje za poredak i završnica započinju od 11 sati.

Turnir se igra po futsal pravilima, branitelj naslova je ekipa Ambrož Team iz Slovenije predvođena igračem HMNK Rijeke Alenom Fetićem, koja je i ove godine najveći favorit, a među favorite se mogu ubrojiti i momčadi CB Manhattan i MNE Dynamic, u redovima kojih također igra veliki broj igrača riječkog futsal kluba.

U seniorskom dijelu turnira prijavljeno je 24 momčadi podijeljenih u osam skupina, u U-16 konkurenciji igrat će osam momčadi podijeljenih u dvije skupine.

Seniorski turnir, grupa A: Desetke kontra, U 19, HMRM

Grupa B: Franko i prijatelji, Grin A.Cuisine Noy, No Name.

Grupa C: Žuti mravi, Moretto, All Stars Rab.

Grupa D: Pizzeria na piketu, CB faza Vid-mar, MNE Recreativo

Grupa E: Ambrož Team, Bike Planet Real Ton, Thermo Malinska

Grupa F: CB Manhattan, MNK Škovet, MNK Ronjgi

Grupa G: Okić Grupa&AO Trumić, MNE Valdebek, Alkoholiko

Grupa H: MNE Dynamic, Foto Kurti&CB Metropolis, Azura.

U-16 turnir, grupa A: NK Stari grad Rijeka, Aco Boys, KMN Olimpija Ljubljana, Lumi Klinci

Grupa B: Bura, MNE Marinići, ETS United, NK Pomorac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.