×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

SKLISKA BAKARSKA KLUPA

Orman smijenjen, u utorak ime novog trenera

Utorak, 13. prosinca 2011. 00:02 Napisao/la 

Adam Orman otišao nakon što je Borca bez poraza uveo u četvrtu ligu

 

Pukla ljubav s trenerom - Momčad Borca koja je bez poraza osvojila Prvu ŽNL
Pukla ljubav s trenerom - Momčad Borca koja je bez poraza osvojila Prvu ŽNL Foto: NK Borac

Uprava četvrtoligaša Borca iz Bakra istekom jesenskog dijela sezone odlučila je prekinuti suradnju s dosadašnjim trenerom Adamom Ormanom. Prema riječima dopredsjednika kluba Ljube Vladislovića do prekida suradnje nije došlo zbog loših rezultata (Orman je Borac uveo u Četvrtu HNL zapad bez poraza) i domaćeg poraza u lokalnom derbiju protiv Naprijeda već iz jednostavnog razloga što se vodstvo kluba nije slagalo sa zamislima sad već bivšeg trenera.

- Ovako dalje više jednostavno nije išlo i vidjeli smo da to više nije na razini kakva je bila prošle sezone i početkom ove sezone. Posljednjih mjesec i pol dana seniorska momčad gotovo i ne trenira što je dovelo do ovakvog stanja i rezultata u posljednjim jesenskim kolima - kazao je Vladislović i dodao kako je pitanje novog trenera već riješeno iako nije htio izlaziti u javnost s imenom do utorka kada će biti dogovoreni posljednji detalji.

- Radi se o jednom bivšem igraču Borca koji je kao trener radio po trećeligaškim i četvrtoligaškim klubovima - dodao je dopredsjednik Borca i najavio da će idućih dana dogovoriti i prvo pojačanje za proljetni dio sezone.

Je li Orman doista izvlačio maksimum iz ove ekipe ili su njegovi rezultati plod više nego kompetitivne momčadi za ovaj rang natjecanja pokazat će proljetni dio sezone.

4. HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Vihor 19 32
2 Cres 20 29
3 Buje 12 29
4 Naprijed 18 27
5 Gospić 3 24
6 Otočac 4 22
7 Mladost 4 22
8 Kraljevica -5 19
9 Medulin -9 18
10 Borac -9 17
11 NK Lokomotiva -29 9
12 OŠK Omišalj -28 7