U Kostreni otkazano prvo kolo Druge hrvatske lige u košarci u kolicima

Petak, 13. studenog 2020. 20:49 Napisao/la  KS
Detalj s jedne od prijašnjih utakmica KKOI Kostrena
Detalj s jedne od prijašnjih utakmica KKOI Kostrena Foto: KKOI Kostrena

Ovoga vikenda Košarkaški klub osoba s invaliditetom Kostrena trebao je biti domaćin prvom kolu Druge hrvatske lige u košarci u kolicima, ali je turnir otkazan zbog primjene epidemioloških preporuka.

U Drugoj hrvatskoj ligi košarke u kolicima natječu se ekipe Kostrena, Zagreb 2, Brod 2, Brod na Savi, Koprivnica i Varaždin.

Drugo kolo prvenstva igrat će se 6. prosinca u Slavonskom Brodu, gdje će Kostrena odigrati dvije utakmice protiv Zagreba i dvije protiv Koprivnice.

- U sezonu punu neizvjesnosti ulazimo u nadi da će se sve utakmice odigrati i da ćemo u otežanim uvjetima funkcioniranja održati sve planirane aktivnosti kluba. Što se ekipe tiče moram reći da momci i djevojke treniraju jako dobro i predano, podigli smo razinu i količinu rada u odnosu na prijašnje sezone i mogu biti zadovoljan. Na žalost, zbog ozljeda i čitave epidemiološke situacije za aktualnu smo sezonu ostali bez nekoliko iskusnih igrača, nadam se da će se vratiti u trenažni proces čim prije. Unatoč tom, veselimo se nadolazećim sportskim izazovima, rekao je Siniša Kuharić, trener KKOI Kostrena, koji će ove godine igrati svoju četvrtu sezonu od osnutka.