Zoran Dragojević, trener Škrljeva: I ove sezone pucamo na vrh, o tome nema priče!

Petak, 12. rujna 2014. 19:06 Napisao  Patrik Mršnik

Na Mavrincima više neće igrati Jugo, Lipovščak, Filipović i Zorić. Od novih lica u dresu Škrljeva pojavili su se Gržinić (Ghia Staff), ali i bivši igrač Kvarnera 2010 Josip Surina

Radno je, ali i prometno u najboljem regionalnom drugoligašu. Škrljevčani se pripremaju za početka nove sezone programiran za sredinu listopada, istovremeno kompletirajući kadar i uigravajući se. U svlačionici stratega Zorana Dragojevića dogodlie su se mnoge promjene. Na Mavrincima tako više neće igrati Jugo, Lipovščak, Filipović i Zorić. Prvi će u Slovačku, drugi pak u momčad Zameta, a Filipović aktivno traži angažman u Njemačkoj. Od novih lica u dresu Škrljeva pojavili su se Gržinić (Ghia Staff), ali i bivši igrač Kvarnera 2010 Josip Surina.

- U potrazi smo za još jednim visokim igračem, a priključili smo seniroskom pogonu pet juniora. To su Kukec, Štefančić, Mitić, Mikac i Škerjanec. S njima ćemo krenuti, a tu su od stare garde Modić, Velčić, Trbović i Kučan. S takvom ekipom ne bi trebalo biti problema u novom pohodu na vrh drugoligaške ljestvice na zapadu, konkretizirao je Dragojević. 

Što se pripremnih ogleda tiče, Škrljevo će krenuti sljedećeg utorka domaćim ogledom protiv Ilirske Bistrice. Sljedećg vikenda se nalaze na turniru Joža Sever u Puli na kojem će odigrati tri susreta, a 24. rujna, također kod kuće sučelit će se s Portorožom. Uslijedit će ubrzo i svojevrsni uzvratu Ilirskoj Bistrici, pa će do sredine listopada za kada je zakazano prvo kolo A-2 lige ostati još tri slobodna termina, koje će Dragojević nastojati popuniti kvalitetnim protivnicima.

- Naš je cilj svakako pucati na vrh, o tome nema prevelike priče. Pokazali smo u protekle dvije sezone da smo na kvalitativnoj razini A-1 lige, šteta je pto ondje nismo ušli ovoga proljeća, kaže Dragojević. 

U tromeču s Ribolom Kaštelom i Goricom Škrljevo je ostalo izvan konkurencije za nastup u A-1 ligi. Sve se odlučilo u posljednjem kolu, u kojem su Škrljevčani ostali poraženi u Kašteli nakon što su dvaput ranije poraženi od Gorice.