IZ REDOVA KK CRIKVENICA

Igor i Davor Konjević pojačali Kirce

Subota, 06. listopada 2012. 13:57 Napisao/la  L. V.

Njih dvojica će uz Kozlevčara, Benića i Komadinu činiti kostur ekipe. kaže Dino Mandžuka, potpredsjednik kluba

 

 

 


Košarkaši Crikvenice dobili su dva pojačanja uoči početka A-2 lige Zapad koja starta 20. listopada. Kirce su uoči nove sezone pojačala braća Konjević, koji su stigli iz Kraljevice, a koja je zbog financijskih problema odustala od natjecanja u zapadnom A-2 ligaškom društvu.

Davor (22) igra na poziciji krila, dok je dvije godine stariji Igor branič. Crikvenica u novu A-2 sezonu ulazi osjetno redizejnirana. Umjesto Marijana Mancea trenersku poziciju preuzeo je Igor Prtorić, dok su klub napustili Veljačić, Stipčić i kapetan Antić, koji se oprostio od aktivnog igranja košarke.

- Njih dvojica će uz iskusnije Kozlevčara, Benića i Komadinu činiti kostur ovogodišnje ekipe. Idemo u pomlađivanje ekipe i veću će priliku će dobiti naši juniori. Nemamo nekih prevelikih imperativa uoči početka sezone, objašnjava Dino Mandžuka, potpredsjednik crikveničkih košarkaša.

Crikveničke košarkaše na otvaranju sezone odmah očekuje derbi, u dvoranu Pod Kotorom dolazi pojačana Stoja koja je jedan od najvećih favorita za naslov prvaka.

 

 

 

loading...