Derbi sezone A-2 lige: Trener Škrljeva Zoran Dragojević uvjeren u pobjedu protiv Stoje

Petak, 08. ožujka 2013. 11:22 Napisao  Luka Variola

- To su utakmice za koje se trenira i koje se čekaju. Igramo pred svojim navijačima i to je naša velika prednost, objašnjava trener Škrljeva. Pobjednik ogleda Šrkljevo - Stoja ulazi u kvalifikacije za A-1 ligu

Škrljevo i okolicu trese košarkaška groznica. U subotu s početkom u 18 sati ovogodišnje izdanje A-2 lige Zapad ulazi u veliki finale. Pobjednik dvoboja između Škrljeva i Stoje uzima sve. Naslov prvaka i vizu za kvalifikacije za viši rang.

- To su utakmice za koje se trenira i koje se čekaju. Optimisti smo. Igramo pred svojim navijačima i to je naša velika prednost. Uz to, pobijedili smo ih u prvome dijelu. Tamo smo ih pobijedili bez Velčića, Salamuna i Modića tako da smo veliki optimisti. Stoju dočekujemo pojačani i zdravi što je najvažnije, objašnjava trener Škrljeva Zoran Dragojević.

Momčad Škrljeva u posljednjih se mjesec dana osjetno pojačala. Pravila A-2 lige omogućavaju pojačavanje tijekom sezone. Vodstvo Škrljeva to je iskoristilo ojačavši igrački kostur s dva prvoligaška pojačanja Igorom Salamunom i Marinom Modićem.

- Pogotovo je veliko pojačanje Salamun koji je cijelo vrijeme u trenažnom procesu i on je došao u pravoj formi. Modić je ipak malo pauzirao. No, obojica su velika pojačanja za naš sastav. Puno će nam značiti za ovaj dvoboj, nastavlja Dragojević.

Dvorana u Mavrincima bi nakon dugo vremena mogla biti dupkom puna. Traži se karta više...

- Najave su i sa strane gostiju koji su najavili dolazak dva autobusa. Dosta je ljudi zainteresirano za utakmicu. Što iz okolice Škrljeva, a što iz ostalih klubova iz lige. Nadam se punoj dvorani i pravoj košarkaškoj atmosferi, zaključuje uoči utakmice sezone strateg Škrljeva.

loading...