A-2 liga košarkaša: Kraljevica u derbiju kola protiv Pule 1981 igra na svom parketu

Petak, 13. studenog 2015. 13:55 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Parovi 6. kola (14/15 studeni): Ghia Staff - Crikvenica, Stoja - Labin, Istrauni - Kastav, Zamet - Šanac, Jadranka - Rovinj, Kraljevica - Pula 1981

Centralni događaj u subotnjem kolu A-2 lige košarkaša Zapad bit će susret u Kraljevici, gdje gostuje Pula 1981.

Gosti su sakupili neka iskustva iz redova Stoje, koja je poražena upravo u Kraljevici, gdje domaća momčad ne poznaje poraz. Nogomet i košarka doživljavaju renesansu, radi se dobro sa vlastitim snagama, pa ta činjenica i puni tribine.

Stoja i Kastav će u ovom kolu koristiti tijekom svojih utakmica sve igrače sa klupe, jer im Labin i Istrauni ne mogu nauditi.

Crikvenica odlazi na drugu uzastopno gostovanje, te bi se pobjedom u Pazinu primakla poziciji koju su Kirci priželjkivali uoči ulaska u prvenstvo.

Šanac će na svojem prvom gostovanju u Rijeci morati zaigrati ozbiljno, da otklone eventualno iznenađenje, koje spremaju domaći košarkaši. Jadranka će sa novom pobjedom koja se očekuje protiv Rovinja, ostati u gornjem dijelu ljestvice.

Parovi 6. kola (14/15 studeni): Ghia Staff - Crikvenica, Stoja - Labin, Istrauni - Kastav, Zamet - Šanac, Jadranka - Rovinj, Kraljevica - Pula 1981.