A-2 liga košarkaša: Kastav u Kraljevici brani drugo mjesto, Šanac i Crikvenica vrebaju priliku

Srijeda, 09. ožujka 2016. 15:03 Napisao/la  S. L.

Parovi 20. kola (12/13. ožujka): Ghia Staff - Rovinj, Pula 1981 - Šanac, Kraljevica - Kastav, Jadranka - Labin, Zamet - Crikvenica, Istrauni - Stoja.


Iako je borba za naslov već odlučena, zanimljivo je na utakmicama A-2 lige - Zapad. Najzanimljiviji ogled igra se u Kraljevici, gdje će domaći košarkaši sa trenutačno petog mjesta dočekati Kastav u želji da sa pobjedom pokušaju zamijeniti mjesta.

Na to atraktivno mjesto sa istim ambicijama žele stići košarkaši Šanca i Crikvenice. Karlovčani imaju teži zadatak, jer gostuju u Puli, Crikvenica bi trebala do novih bodova na Zametu.

U Puli je dvostruki program. Uz utakmicu Pule 1981 i Šanca, Stoja mora i teoretski potvrditi naslov sa posljednje plasiranim sastavom Istraunija. Lak i ugodan posao...

I u Pazinu domaći Ghia Staff ne bi smio imati problema sa gostima iz Rovinja. Susret na Malom Lošinju između Jadranke i Labina s obzirom na trenutačni omjer snaga bit će najneizvjesniji.

Gosti iz Labina ovo proljeće su složili respektabilan sastav i nižu pobjede. Sakupili su ih već pet...

Parovi 20. kola (12/13. ožujka): Ghia Staff - Rovinj, Pula 1981 - Šanac, Kraljevica - Kastav, Jadranka - Labin, Zamet - Crikvenica, Istrauni - Stoja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.