A-2 liga košarkaša: Jadranka i Kraljevica igraju derbi na Čikatu, Crikvenica čeka Kastav

Četvrtak, 29. listopada 2015. 19:04 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Šanac ne dolazi na izlet i obilazak znamenitosti Pule


Jadranka i Kraljevica nakon dvije godine ponovno su u žiži košarkaških događanja. Dva kluba od kojih je Kraljevica bila i sudionik kvalifikacija za popunu A-1 lige, krenuli su u prvenstvu odlučno i sa uvjerljivim pobjedama. Nedodirnuti i bez poraza. Na Čikatu, u vrlo akustičnoj dvorani Jadranke, igrat će se pravi derbi kola.

Vrlo zanimljivo će biti i u Puli, gdje je Stoja brzo izbrisala sjećanje na poraz u Kraljevici. Šanac ne dolazi na izlet i obilazak znamenitosti Pule. Nakon pobjede u prošlom kolu protiv Crikvenice i to bez važnih karika (Novosel, Češković), za momčad iz Karlovca ništa više nije nemoguće.

Pula 1981 dolazi na Zamet i iz prikrajka će pratiti međusobne ishode direktnih konkurenata na Lošinju i u Puli. Negativno iznenađenje sa starta prvenstva, košarkaši Crikvenice dočekuju Kastav, sa kojim će isto imati problema na putu do novih bodova.

Istraunu i Rovinj su dvije momčadi skromnih dometa i pobjeda u ovom susretu bit će veliki stimulans u borbi za ostanak.

Ghia Staff će u Pazinu upisati pobjedu protiv Rudara. U zaostaloj utakmici Rudar je bio bolji od Rovinja, a to su bodovi koji na kraju mogu biti presudni za bijeg sa začelja.