ESI 2016: Vaterpolisti i vaterpolistice Sveučilišta Rijeka osigurali polufinale

Četvrtak, 14. srpnja 2016. 21:24 Napisao/la  SC

Rukometaši Sveučilišta Rijeka poraženi su u pretposljednjem susretu grupe A od Sporstskog Sveučilišta Koln 28:22 te ih očekuje dvoboj sa sveučilištarcima Ljubljane

Vaterpolisti Sveučilišta Rijeka, Zagreb i Split plasirali su se u polufinale Europskih sveučilišnih igara. Ekipa riječkog Sveučilišta kao prva je završila natjecanje u grupi A sa dvije pobjede.

Riječki vaterpolisti igrat će protiv budimpeštanskog Sveučilišta tehnologije i ekonomije. Polufinale su osigurali i vaterpolisti Sveučilišta Zagreb također sa dvije pobjede te će igrati protiv Sveučilišta Split.

Vaterpolistice Sveučilišta Rijeka očekuje dvoboj sa Engleskinjama sa Sveučilišta Edinburgh.

Rukometaši Sveučilišta Rijeka poraženi su u pretposljednjem susretu grupe A od Sportskog Sveučilišta Koln 28:22 te ih očekuje utakmica sa sveučilištarcima Ljubljane. Vern je u posljednjem kolu svladao ekipu Sveučilišta Basel 33:27 i igrat će protiv Turaka sa Sveučilišta Yeditepe. Zagrepčani su bili bolji od Ciprana 33:19 i očekuje ih utakmica sa ekipom Sveučilišta u Cordobi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.