Kako je predsjednik Šuker postao skaut

Srijeda, 01. kolovoza 2012. 11:55 Napisao  I. V.

Dolaskom Šukera na čelo HNS-a jedino se promijenilo da više nitko ne spominje promjene

 

 

 

Davor Šuker započeo je predsjednički mandat misionarskim poslanjem, predsjednik HNS-a u relativno kratkom vremenu uspio je ujediniti razjedinjenu nogometnu bazu. Uz blagoslov Zdravka Mamića predsjednik Šuker za izbornika je postavio Igora Štimca, koji ni trepnuo nije kada je okrenuo leđa svima koji su glasovali za njegovu predsjedničku kandidaturu 2010. godine! Štimac ih je izdao "sotto voce", naivčine ni glasa nisu pustile! Menadžer, poduzetnik, sportski direktor, trener, predsjednik Udruge prvoligaša, nesuđeni predsjednik HNS-a, televizijski komentator, izbornik… Odavno je Mamić shvatio da se Štimac zalaže jedino za promjene svog portfelja.

Dok neprincipijelna koalicija (Mamić&Štimac) vodi nogomet Šuker balansira između centara moći. Produbio je odnose s matičnim ministarstvom i ustuknulim Željkom Jovanovićem, redovito prati utakmice Dinama i Hajduka. U novog predsjednika HNS-a proradio je instinkt političara, Šuker je brzo shvatio da nigdje u Hrvatskoj ne postoji vladavina većine. U korumpiranom HNS-u nikada svi nisu bili jednaki pred zakonom!

Šuker se na početku mandata više ponaša kao skaut dva najveća kluba nego kao predsjednik nogometne organizacije koja vapi za promjenama. Dolaskom Šukera na čelo HNS-a jedino se promijenilo da više nitko ne spominje promjene.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.