WTA: Donna Vekić posustala u finalu, Rumunjka Begu osvojila Taškent

Subota, 15. rujna 2012. 12:06 Napisao/la  SC

Donna Vekić (Hrvatska) - Irina Begu (Rumunjska) 4:6, 4:6

Hrvatska tenisačica Donna Vekić posustala je u finalu WTA turnira u Taškentu, bolja od nje bila je Rumunjka Irina Begu koja je na koncu slavila rezultatom 2:0 u setovima. Nakon sat i 21 minutu igre Rumunjka je sa 6:4, 6:4 osvojila turnir u Uzbekistanu.

Donna Vekić, inače 183. igračica svijeta odigrala je najbolji turnir u svojoj karijeri, no šest godina starija Begu (87. igračica svijeta) svojim iskustvom okrenula je finalni meč u svoju korist.

Hrvatska tenisačica do sada je u karijeri zaradila skromnih 30 tisuća dolara za razliku od Begu koja je do sada utržila 618 tisuća, no sudeći po zavidnoj razini igre koju pokazuje ova 18-godišnjakinja to bi se uskoro moglo drastično promijeniti.

 

WTA turnir Taškent, Uzbekistan - finale:

Donna Vekić (Hrvatska) - Irina Begu (Rumunjska) 4:6, 4:6

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.