Hrvatski tenisač i direktor u tvrtki nekretnina pobijedio u prvom kolu ATP turnira

Srijeda, 15. veljače 2023. 13:57 Napisao/la  SC
Hrvatski tenisač i direktor u tvrtki nekretnina pobijedio u prvom kolu ATP turnira

Hrvatski tenisač Matija Pecotić ušao je u drugo kolo ATP turnira u Delray Beachu. Pecotić, 784. tenisač svijeta, pobijedio je Amerikanca Jacka Socka (143. na ATP listi) 4:6, 6:2, 6:2 nakon dva sata i 11 minuta igre.

To je bio prvi Pecotićev nastup u glavnom ždrijebu ATP turnira, i to u 33. godini života, a do nastupa je stigao nakon što je prošao kvalifikacije u koje je upao kao zamjena.

Zanimljivo je da je Pecotić zapravo stalno zaposlen kao direktor u kompaniji koja se bavi nekretninama, te mu je šef dao slobodno da može odigrati meč. 

- Morao sam danas ranije otići s posla. Morao sam poslati e-mail cijeloj ekipi. Šef me pustio, morat ću tražiti još jedan slobodan dan sutra, rekao je Pecotić kojega u drugom kolu očekuje Marcos Giron.

Upravo zbog stalnog posla hrvatski tenisač je glavna priča u svijetu tenisa u kojem mahom igraju profesionalci. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.