Hrvatska - Švedska na Zametu: U pretprodaji prodano tisuću ulaznica za noćnu utakmicu!

Srijeda, 11. srpnja 2012. 20:10 Napisao  Milan Kosanović

Prema informacijama od organizatora utakmice (HRS) dvorana bi mogla pucati po šavovima

Uoči rukometne utakmice Hrvatske i Švedske koja će se u četvrtak s početkom od 22 sata odigrati na Centru Zamet stižu sjajne vijesti. Zbog kasnog termina odigravanja utakmice koji je uvjetovan televizijskim prijenosom mnogi su pomislili da će dvorana Centra Zamet biti poluprazna, no prema informacijama od organizatora utakmice (HRS) dvorana bi mogla pucati po šavovima.

Naime informacije govore da je već u srijedu u pretprodaji prodano čak 1000 karata za susret Hrvatske i Švedske te podijeljeno još 200 za uzvanike koji će sjediti u VIP loži. Najveća navala za ulaznicama očekuje se u četvrtak tokom dana te na blagajnama u dvorani Centra Zamet netom prije početka susreta.

Dodajmo još da je u prodaju pušteno ukupno 1900 karata koliki je otprilike kapacitet dvorane na Zametu. Sva mjesta su numerirana tako da će gledatelji koji kupe kartu moći bezbrižno doći na utakmicu, njihovo mjesto će ih čekati. Prema riječima organizatora besplatan ulaz imaju samo djeca koja će na utakmici sjediti roditeljima u krilu upravo iz razloga što su sjedala numerirana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.