Posljednjeg dana SP u Dohi u malim bazenima Primorjaš Sven Arnar Saemundsson isplivao je novi državni rekord u disciplini 1500 m slobodno.
Ana Radić (Dubrava) srušila hrvatske rekorde u disciplinama 100 (1:07.14) i 200 (2:24.49) metara prsno te u disciplini 200 m mješovito (2:13.00)
Plivački klub Jadran Split i ove godine otvara Grand Prix seriju natjecanja Hrvatskog plivačkog saveza na kojem će nastupiti i dva riječka kluba Primorje i Nevera.
Filip Jurišić, pobijedio je plov za odličja i zauzeo ukupno deveto mjesto. Daniel Mihelić je peti
Valentin i Martin su na početku krenuli jako i preuzeli vodeću poziciju koju su zadržali do kraja utrke
Braća Sinković dionicu od dva kilometara svladali su 5:59.72 minuta što je novi svjetski rekord
Britanac Adam Peaty u polufinalnoj trci isplivao je vrijeme 26.62 i sa trona skinuo Južnoafrikanca Camerona van der Burgha.
Ana Radić (PK Dubrava) popravila je svoj rekord na 200 m mješovito u malim bazenima u nedjelju ujutro u Zadru za 5 stotinki. Novi rekord sada je 2:13,03.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.