Mate&Mike: Glasoviti hrvatski globtroter u New Yorku sreo boksačku legendu

Subota, 30. ožujka 2024. 10:00 Napisao  I. V.

Pobjeda je neupitna, prenosi Mate dio razgovora s Mikeom koji se priprema za meč protiv najboljega boksača među youtuberima

Mate Lončar i Mike Tyson
Mate Lončar i Mike Tyson

Mate Lončar javio se iz SAD s ekskluzivom, ovog puta pozdravio je svih u domovini zajedno s Mikeom Tysonom.

Glasoviti hrvatski globtroter ovih je dana svratio do New Yorka, obilazi poznata mjesta u gradu koji nikada ne spava, u jednom od tri njujorška restauranta Avra sreo je boksačku legendu.

Mate i Mike ovjekovječili su srdačni susret zajedničkom fotografijom, Mate je veći ekspert za biljar nego za boks, pa Mikeu nije mogao previše pomoći savjetima uoči meča protiv Jakea Paula.

- Pobjeda je neupitna, prenosi Mate dio razgovora s Mikeom koji se priprema za meč  (pogledajte OVDJE) protiv najboljega boksača među youtuberima i jednog od najpoznatijih influensera na svijetu.

Tyson je jedan od najboljih boksača svih vremena, karizmatični 58-godišnjak trebao bi zaraditi oko 20 milijuna dolara za ekshibíciju, meč neće suditi suci, nema proglašavanja pobjednika osim u slučaju nokauta.

- Paul je moj veliki prijatelj, godinama pušim travu s njim, uzimali smo i neke gljive zajedno. Nedavno smo se i zajedno zabavljali na St. Bartsu, rekao je Tyson u najavi meča protiv 30 godina mlađega Paula.

Meč između Mikea Tysona i Jakea Paula zakazan je 20. lipnja u Dallasu, izravno ga prenosi Netflix.

Mate Lončar još nije potvrdio dolazak na meč!

Treba naći malo slobodnog vremena...