Nisam imao pravo sudjelovati u ničemu, jedva čekam optužnicu da se obranim. Uspješno ću se obraniti, rekao je Mamić
Chelsea je u lošoj situaciji i za to postoji razlog. Želim imati uvid u to prije nego što donesem odluku, rekao je Nizozemac, a potom dodao da neće sjediti na klupi momčadi u subotnjoj utakmici sa Sunderlandom.
Carlo je sjajan trener i sjajan čovjek, no fokusiran sam na Hannover, gledao sam njihove utakmice, rekao je Guardiola i potvrdio da zbog ozljede neće zaigrati Philipp Lahm.
Vidim da se često koristi krivi termin, kao da ćemo mi pokušati zadržati Ćorića u Dinamu. Mi ne trebamo ništa pokušavati, on je naš igrač, pod ugovorom s Dinamom, kaže Krznar.
Na opisani način u optužnici USKOK-a je Sinovčiću, na štetu NK Zadar, pribavljena nepripadna imovinska korist u ukupnom iznosu od 41.184.846,19 kuna.
Već početkom studenog Lippi je u medijima postao izgledni nasljednik Josea Mourinha. Tada je Lippi izjavio da nije spreman preuzeti Chelsea, jer smatra da Mourinho neće dobiti otkaz
U Chelseaju su se uredno zahvalili Mourinhu na svemu što je učinio za klub. Vrhunac licemjerja bio bi kada bi se i igrači zahvalili treneru kojega više nisu mogli ni gledati, ni slušati 
Medijska predstava prije svega jasna je poruka konkurentima, svi skupa dobro znaju da pregovori bez Zdravka Mamića nemaju smisla
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.