Leo Messi: Real Madrid nije bio najbolja momčad u ovoj Ligi prvaka!

Utorak, 31. svibnja 2022. 09:06 Napisao/la  SC

Nije se bilo lako prilagoditi. Nakon što sam cijeli život bio na istom mjestu, nije mi lako u ovim  godinama, kaže Messi nakon najslabije sezone u karijeri

Leo Messi: Real Madrid nije bio najbolja momčad u ovoj Ligi prvaka!

 Leo Messi u razgovoru za TyC Sports ovako je prokomentirao trijumf Real Madrida u Ligi prvaka:

- Najbolja momčad ne pobjeđuje uvijek. Real Madrid nije bio najbolja momčad u ovoj Ligi prvaka, kazap je Messi.

Iza donedavno najboljega igrača na svijetu najslabija je sezone u karijeri, odlazak iz Barcelone nije bio dobar potez u sportskom smislu:

- Bila je to teška godina. Nije se bilo lako prilagoditi. Nakon što sam cijeli život bio na istom mjestu, nije mi lako u ovim  godinama. Jedno je to učiniti kad si mlađi i želiš, ali tada nisam htio, nisam to zamišljao i nisam razmišljao o tome. Ono što se dogodilo, dogodilo se i bilo je teško. Bila je to teška promjena. Imao sam sve u Barceloni. Došao sam kad sam bio vrlo mlad. Štoviše, živio sam više u Barceloni nego u Argentini. Istina je da nisam planirao ikad otići, kaže Messi.

Ovako vidi svoju budućnost:

- Rekao sam već da nakon Svjetskog prvenstva moram preispitati mnoge stvari, ne znam. Istina je da razmišljam o tome, ali nisam siguran ni u što, zaključio je Messi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.